Companies and us

Every year companies active in the agricultural domain sponsor the Robatic team. This allows the team to make use of the newest hard- and software. Every year, new sponsorships can be made. If you are interested in working with us, don’t hesitate to get in contact. 

Below you can find some information about the companies that sponsor the team in 2022.

Over Steketee

Steketee is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van het familiebedrijf LEMKEN en heeft het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Stad aan ’t Haringvliet, Nederland. Sinds 2007 ligt de focus op intelligente cameraconcepten met plantherkenning voor automatische stuursystemen. Klantgerichtheid en landbouwkundige expertise in software en mechatronica vormen de perfecte basis voor machines met maximale klantvoordelen. Hiermee creëert Steketee ruimte om te groeien voor zowel de gewassen als agrarische ondernemers.

About Agrifac

Agrifac is a developer and manufacturer of (self-propelled) agricultural sprayers and beetharvesters that enable our customers to take care of their crops from seed to harvest. As the first manufacturer, Agrifac develops machines that offer each plant exactly what it needs. We call this “Every drop hits the right spot”. Instead of cultivating more and more land, Agrifac’s innovative tools make it possible to increase food production on existing farmland with less water, crop protection and fuel. Agrifac wants to contribute to feeding the world in a sustainable way with smart and user-friendly solutions.

Over de Kverneland Group

Kverneland is een innovatief productiebedrijf welke onlangs is verkozen tot ondernemer van het jaar in de Haarlemmermeer. Kverneland ontwikkelt en produceert innovatieve landbouwmachines en de bijbehorende besturingssystemen in het competentiecentrum in Nieuw-Vennep. In een wereld waar de productie van kwalitatief voedsel steeds belangrijker wordt zijn landbouwmachines onmisbaar.

Over LA

LA | Architecten Ingenieurs is een architectenbureau met een breed scala aan projecten. Innovatie staat daarbij wat ons betreft voorop. De koppeling met het onderwijs en het stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe technieken is dan ook zeer gewenst. Ons inziens kan men het ontwerpen van de gebouwde omgeving niet meer los zien van de natuur. Onze bouwstoffen komen immers uit de natuur. Een voorbeeld is dat men nu in Nederland insteekt op houtbouw waar we zogenaamde productiebossen voor nodig hebben. Al met al ontwikkelingen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de grote milieuvraagstukken die er voor ons liggen.